ATLAS AIR NEKBRACE WIT

ATLAS AIR NEKBRACE

€299,95

De Atlas Air nekbrace

De nekbrace van Atlas staat bekend om haar slanke design en optimaal comfort. De Atlas Air is de traditionele nekbrace van Atlas die al jarenlang is doorontwikkeld. Het gepatenteerde flexibele ontwerp geeft alle mobiliteit die een rijder vraagt. 

Het flexibele aard van het materiaal is ontworpen om zware schokken op te vangen. Het stopt geen abrupte schokken, maar het vertraagd deze. Dit zorgt ervoor dat er minder zware impact terecht komt op het lichaam. De twee beugels aan de achterzijde zijn flexibel, waardoor deze ook meebewegen met de schouders, rug en nek. Dit zorgt er ook voor dat de mobiliteit van de wervelkolom en nek optimaal blijft.

De beugels op de borst zorgt ervoor dat er geen mobiliteit verloren gaat. Deze beugels zorgen er voornamelijk voor dat de nekbrace comfortabel, maar stabiel blijft liggen tijdens het rijden. De beugels kunnen los van elkaar bewegen, dit geeft flexibiliteit tijdens een crash, wat ervoor zorgt dat de contactpunten altijd optimaal zijn.

Een aantal unieke eigenschapen:

  • 27% meer lichaamscontact dan de gemiddelde concurrent
  • Draadloze verbinding, geen staalkabel voor sterkte wegens innovatief rubber
  • Gemakkelijk te openen met het "easy open unlock system"
  • In twee hoogtes verstelbaar
  • Slimme verstelpunten, de Atlas nekbrace biedt 6 mogelijkheden tot verstelling
  • Inclusief borstband die zorgt dat de nekbrace stabiel en comfortabel blijft zitten
  • Geschikt voor meerdere sporten

Link naar het PDF bestand waarin jij de juiste maat kan vinden (laatste drie foto's van dit product). Wanneer je de stappen volgt op de laatste pagina kan je jezelf meten zodat jij de juiste maat draagt: https://cdn.webshopapp.com/shops/272537/files/322909395/atlas-find-your-size.pdf

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:ATLAS AIR NEKBRACE WIT
ANDEREN BEKEKEN OOK:
whatsapp popup image
Voor vragen neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.
Hoe kunnen wij je helpen?