Yoshimura Motocross Uitlaten

Yoshimura Motocross Uitlaten

Yoshimura Motors

'Yoshimura Motors' werd opgericht in 1954 in Fukuoka, Japan. Pop Yoshimura begon toen met het tunen van motors, maar wel op zijn manier. Toentertijd was er nauwelijks informatie hoe een motor moest worden afgesteld voor goede prestaties. Snel werd Pop Yoshimura bekend omdat hij voor een goede afstemming bij het Amerikaanse leger, Yoshimura stond bekend als een technische specialist met gouden handen. In 1973 breidde Yoshimura zich uit in het buitenland en kwam naast 'Yoshimura Japan' ook 'Yoshimura Research & Development of Amerika' uit de grond. Deze bedrijven houden zich al jarenlang bezig met het verbeteren van motorprestaties. Yoshimura heeft nu ook een afdeling in Nederland, waar alle producten van Yoshimura uit voorraad leverbaar zijn.

Yoshimura cross uitlaten

Voor bijna alle viertakt crossmotoren, supermoto's en quads heeft Yoshimura een uitlaat ontwikkeld. De Yoshimura RS4 is een Roestvrij stalen (RVS) uitlaatpijp met demper. Deze wordt uitgevoerd met een carbonnen eindkap. De Yoshimura RS4 geeft meer koppel en Pk's aan de crossmotor. Yoshimura produceert voor vele crossmotoren ook een 'premium exhaust'. Deze Yoshimura RS4 is volledig gemaakt van titanium (titanium uitlaatbocht en demper). Deze is zeer licht, sterk en krijgt de mooie blauw/ paarse gloed door de hitte.
Tevens zijn de Yoshimura dempers los van de uitlaatbocht te koop, deze is te monteren op de OEM uitlaatpijp.

Yoshimura Motorcross Engine Performance

Yoshimura stelt een kit beschikbaar voor Suzuki, Yamaha en Honda om de motor een koppel en Pk boost te geven. Deze tuning wordt gedaan door Yoshimura zelf en is van Japanse kwaliteit. Deze tuning pakt het beste uit wanneer de motor weinig uren heeft gelopen. Deze tuning begint bij een prijs van €2500 bij stage 1. De prijs loopt op wanneer een stage 2 of 3 tuning uitgevoerd wordt.Veel producten van Yoshimura hebben we niet online staan. We helpen je er graag mee en neem met ons contact op en geef door welke product(en) je zoekt van Yoshimura.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina