Werkplaats

Voor al uw onderhoud, revisies en montage van uw aankopen op ons webshop kan je terecht bij SMX Racing.

Door jarenlange ervaringen in de motorcross, enduro en supermoto kunnen wij je goed van dienst zijn.

Je kunt bij SMX Racing terecht voor regulier klein & groot onderhoud, blok revisies, vering, schades, storingen en ook voor de kleine werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld lampje, tandwiel- en bandwissel. Vele banden hebben we standaard op vooraad en kunnen deze ook gelijk monteren bij het ophalen. Indien we je aankoop moeten monteren bij het ophalen, laat het ons vooraf weten, zodat we rekening kunnen houden met de planning.

Alle werkzaamheden worden vooraf met je doorgenomen. Indien wij tijdens de reparatie stuiten tegen bepaalde zaken, overleggen wij eerst of wij dit mogen repareren en wat ons advies daarin is.

De werkplaats van SMX Racing is niet de kwantiteit, maar kwaliteit wat telt. Daarom kan het soms iets langer duren, maar ben je wel gegarandeerd dat je motor als ‘nieuw’ terug krijgt.Ook hebben wij competitie gevoel en hebben daarom veel competitie motoren in onderhoud. Rij je wedstrijden, ongeacht op welk niveau, kunnen wij ervoor zorg dragen dat je motor weer tijdig technisch 100% klaar staat voor je volgend evenement.

Wij zijn van mening dat je bepaalde zaken beter kunt uitbesteden aan bedrijven met een specialisme. Door die manier van denken werken wij samen met enkele specialistische bedrijven, zoals HK Suspension, Powerseal, DWS Decals en zo nog een paar andere.

SMX Racing staat ook altijd 100% achter de uitgevoerde werkzaamheden.