SALE

STM AUDAX KOPPELING - YAMAHA

STM AUDAX CROSS KOPPELING - YAMAHA

Normale prijs: € 529,95

Aanbieding € 499,95

Levertijd: 2-6 werkdagen

14 dagen retour garantie

Gratis verzending va €75,-

Deskundig advies in de winkel

* Verplichte velden

Productbeschrijving
Details
De STM AUDAX-koppeling is niet alleen conceptueel een koppeling die absoluut verschilt van wat wij tot nu toe hebben gezien en zijn gewend, maar is ook geboren om het onderhoudsinterval te verlagen.
Het maakt gebruik van een innovatief systeem dat helpt bij het verbeteren van enkele kritische aspecten om slijtage te verminderen.

DE 10 VOORDELEN VAN STM AUDAX KOPPELING
1. De koppeling maakt het mogelijk om het platenpakket te vervangen zonder enige veer te verwijderen. Deze functie maakt het uniek in de wereld en kan je sneller en eenvoudiger het platenpakket vervangen.
2. Helixveren van topklasse garanderen dat de veerkracht optimaal blijft, zelfs na 100.000x gebruik. De totale veerkracht overtreft zelfs de originele veren. Daardoor is deze koppeling zelfs geschikt voor geprepareerde competitie motoren.
3. De meegeleverde stalen schijven hebben een speciaal profiel dat het contactoppervlak met de hub aanzienlijk vergroot. Hierdoor wordt het hamerende effect van de stalen platen ten opzichte van de originele platen sterk verminderd.
4. De slijtage van de onderplaat wordt voorkomen, omdat het platenpakket begint met een stalen plaat.
5. De slijtage van de drukplaat wordt voorkomen, omdat het platenpakket eindigt met een stalen plaat.
6. De gebruikte materialen zijn legeringen vanuit de luchtvaarttechniek. Door deze techniek maken ze de koppeling zo licht en duurzaam mogelijk. Dankzij specifieke oxidatieprocessen verhoogt de slijtvastheid.
7. Betere smering dan commerciële koppelingen.
8. Het gedrag van de koppeling kan je kiezen uit AAN / UIT of geleidelijk aangrijpen van de koppeling.
9. De drukplaat bestaat uit 1 geheel, zonder grote uitsparingen voor de veren (zoals de commerciële koppelingen), daardoor is deze sterker, minder flexibel en stabieler bij het gebruik.
10. Omdat de behuizing speciaal is gevormd wordt er voorkomen dat de veren zijdelings kunnen buigen binnen in de koppeling.

Reviews
Schrijf uw eigen review
U reviewt: STM AUDAX KOPPELING - YAMAHA
Eigen tags
Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: