Zeta Racing MX

Zeta Racing MX

ZETA RACING MX

ZETA DRC JAPAN is een naam die valt onder DIRTFREAK. Een groot bedrijf in Japan die in 2003 is gestart met het produceren van onderdelen en accessoires. Vele medewerkers van dit bedrijf rijden zelf ook op crossmotoren en weten daardoor wat er verbeterd kan worden en/ of mooier kan op een crossmotor. Hierdoor kunnen producten ook uitvoerig getest worden binnen het bedrijf en komen er kwaliteitsproducten op de markt. DIRTFREAK levert vele crossonderdelen en accessoires aan factory teams.

ZETA onderdelen

ZETA heeft een grote diversiteit in het aanbod van crossonderdelen. Allen van Japanse kwaliteit. Om van boven naar onder te werken heeft ZETA: sturen incl toebehoren (handvatten, stuurklemmen tot aan een uit-knop), stuurklemmen, remhendels en koppelingshendels, handkappen, kroonplaten en beschermdelen voor bijvoorbeeld bij het voortandwiel. ZETA staat er tevens om bekend dat (bijna) alles beschikbaar is in mooie kleuren, zodat je jouw crossmotor een unieke look kan geven.

ZETA geanodiseerde onderdelen

Alle aluminium crossonderdelen van ZETA zijn beschikbaar in verschillende geanodiseerde kleuren. ZETA heeft vele accessoires die jouw cross en enduro motor mooier maken. Denk bijvoorbeeld aan geanodiseerde bouten, achteras blokken en oliefilter deksels. Vaak zie je op de factory crossmotoren dat er gekleurde bouten zitten in de ontstekingszijde van de crossmotor, ook deze komen vaak van ZETA af.
Voor alle mogelijkheden op het gebied van gekleurde / geanodiseerde crossonderdelen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Merken ZETA

ZETA heeft ook een aantal merken onder zich geschikt.
Z-Carbon is een merk dat carbon onderdelen maakt voor crossmotoren. Hiervan zijn bijvoorbeeld uitlaatbeschermers, kettinggeleiders en achterrem bescherming beschikbaar.
Z-Wheel produceert crosswielen en onderdelen daarvan. Zo zijn er complete wielen leverbaar in verschillende kleuren, ook voor enduro motoren. Alle onderdelen als spaken, naven en nippels zijn los verkrijgbaar.
Z-street is een uitgebreider merk dan de twee voorgaande. Onder dit merk worden alle onderdelen die het hoofdmerk ZETA ook maakt uitgevoerd voor het straat segment. Zo hebben ze voor het straat segment ook sturen tot aan bouten ontwikkeld.